VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


NOVI SINGL & NOVA PESMA

Novi Singl Novi Rammstein-ov Singl trebao bi da se pojavi marta - aprila meseca. Još uvek nemamo zvanično obaveštenje o nazivu singla, kao ni o pesmama i remix obradama koje će se na njemu pojaviti. Za sada jedino što možemo da predstavimo je slika koja se pojavila na internetu, i koju je takođe, Sven Helbig predstavio u svom obraćanju na njegovoj Facebook stranici (više o tome u nastavku teksta).
Slika nam već sama govori da je verovatno sa Making Of-a za video klip sa novog singla, isto tako na slici vidimo i natpis: "Ein Heller Schein am Firmament" (stih iz pesme "Mein Herz Brennt"). Ta pesma se već našla među najboljim pesmama na novom albumu "Made In Germany 1995-2011", ali kao što smo već istakli ništa zvanično još uvek ne možemo da objavimo, jer još uvek nemamo zvanične informacije.

Sven Helbig
Kako saznajemo od nemačkog kompozitora i producenta Sven-a Helbig-a, na novom singlu koji bi trebao da se pojavi marta-aprila meseca, pojaviće se i jedna sasvim nova pesma, na kojoj će Sven svirati klavir dok će Till Lindemann pevati: "On the Next Rammstein Single, I will play piano and Till Lindemann sings. I am not allowed to tell the name of the song yet." Takođe, Sven dodaje: " Unfortunately, I just can say it´s a great song. It´s not like the orchestra versions by Torsten Rasch. It´s a piano arrangement of the song. Till singing with the piano is really thrilling and overwhelming!" Nažalost, iz ovoga ne saznajemo naziv pesme, međutim, verujemo da je u pitanju još jedna od izvrsnih Rammstein balada.



Kompletnu Rammstein diskografiju možete pogledati na sledećem linku.

LINK: » RAMMSTEIN.COM » RAMMSTEIN SERBIA FORUM » SVEN HELBIG - FACEBOOK
DATUM: 13.02.2012





« Nazad

Vrh ˆ