VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


RAMMSTEIN NAGRADNA IGRA - LIFAD SERBIA

OSVOJITE LIMITIRANI FAN SET "LIFAD SERBIA"

Bend Rammstein i Rammstein Serbia Fanclub organizuju jedinstvenu Nagradnu Igru u kojoj možete da osvojite 10 x "LIFAD SERBIA" Fan Set u kojem se nalazi Zastava, Metalna Značka i Samolepljivi Stiker sa motivima LIFAD Serbia! Podsećamo da je ovaj materijal poslat direktno od strane benda kao zahvalnicu za naš rad, ali i kao pozivnicu da i ovoga puta napunimo Kombank Arenu i da svi zajedno širimo LIFAD Serbia!

Mein Herz Brennt

Da bi ste učestvovali u Nagradnoj Igri potrebno je da (ako već nemate) izvršite registraciju na Rammstein Serbia Forumu  i ostavite komentar (to može biti i vaša R+ omiljena pesma, misao, samo da je vezano za Rammstein) u > Ovoj Temi!

Poziv za sve učesnike Nagradne Igre da se Predstave na našem Forum u OVOJ TEMI klikom na dugme NOVA TEMA, reći nešto o sebi, postaviti neku svoju sliku, kao što su to uradili i ostali članovi i tako postanu članovi Rammstein Serbia Fanclub-a , a njihova mogućnost osvajanja LIFAD SET-a bude još veća!

Nagradna Igra trajaće do 15. Aprila 2013. (zaključno sa tim danom), a imena dobitnika biće izvučena i objavljena na Forumu 16. Aprila 2013. godine!

Pridružite nam se!

Rammstein Serbia Fanclub
www.forum.rammstein-serbia.com

LINK: » RAMMSTEIN.COM » RAMMSTEIN SERBIA FORUM
DATUM: 27.03.2013





« Nazad

Vrh ˆ