VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


RAMMSTEIN: PARIS U BEOGRADU I NIŠU - 23. MART U 20H - CINEPLEXX

KONCERTNI FILM "RAMMSTEIN: PARIS" PREMIJERNO U CINEPLEXX-U U BEOGRADU I NIŠU 23.03.2017 GODINE OD 20H

FACEBOOK EVENT >>> RAMMSTEIN: PARIS U BEOGRADU

Special

Rammstein Serbia Fanclub će održati Okupljanje ispred Ušće Shopping Centra (Beograd) sa početkom od 18h, nakon toga cela ekipa ide na Premijerno prikazivanje Filma Rammstein: Paris!

Fantastičan Live koncert RAMMSTEIN: Paris i kod nas u bioskopu 23. marta u 20h u Bioskopu Cineplexx - Ušće Shopping Center. Kao i u Nišu u Cineplexx-u. Jedinstvena prilika da pogledate neprevaziđen nastup Rammstein-a u Parizu 2012. godine, snimljen do sada neviđenom tehnikom. Karte možete kupiti na biletarnicama Bioskopa
>>> Cineplexx (Ušće Shopping Center) po ceni od 1.000 dinara

>>> Cineplexx-a (Niš) po ceni od 600 dinara

SpecialU ovom spektakularnom koncertnom filmu Jonas Akerlund svojim pristupom režiji uspeva da uhvati emociju i uzbuđenje u svakom momentu jedinstvenog nastupa Rammsteina. Rammstein oduvek ima jedinstven pristup nastupima, od samog koncepta do izvođenja. Uhvatiti svaki trenutak na filmu je gotovo nemoguća misija, svu tu emociju u nastupu uživo je teško dočarati na ekranu. Jonas Akerlund, režiser izvanrednog filma „Rammstein: Paris“ je prvi koji je uspeo da približi atmosferu nastupa uživo i gledaocima filma. Njegova kreativna produkcija, uz neverovatnu energiju benda na nastupu u Bersiju 2012. godine, podigla je lestvicu umetnosti na jedan novi nivo.

Jonas Åkerlund: "Snimali smo dve noći u Parizu, a imali smo 30 kamera, što vam daje 60 uglova snimanja. Takođe, snimili smo i probu u krupnom planu, što je ogromna količina materijala. Ovo je čitav Rammstein-ov koncert. Uzeo sam sve snimke i montirao ih sa istom preciznošću kao što bih to napravio za spot od 3 do 4 minuta. Čak i sa velikom ekipom urednika, trebalo nam je više od godinu dana da napravimo film. Film oživljava nastup i dočarava šta je u suštini Rammstein. Vrlo sam sretan sa filmom Rammstein: Paris. Rammstein je bezvremensko umetničko delo. A čak i ako to možda zvuči malo pretenciozno, želeo bih reći da mislim da ovaj nivo preciznosti neće više nikada biti zabeležen u live kncertnom filmu. Film je unikatan!"


Nakon 21 godine, još uvek sa originalnim bendom, Rammstein stoji na vrhu muzičke rok lestvice sa najprodavanijim albumima, uz vodeću poziciju na festivalima i drugim događajima širom sveta. Njihovi koncerti su rasprodati u rekordnom roku. Primer je koncert grupe u Njujorku na Medison Skver Gardenu na kome su 20.000 mesta rasprodata za 20 minuta.

„Rammstein: Paris“ je ozbiljan kandidat za najbolji koncertni film svih vremena, ne propustite da ga pogledate i doživite energiju nastupa na velikom platnu!

LINK: » FACEBOOK EVENT
DATUM: 13.03.2017





« Nazad

Vrh ˆ