VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


NOVI DIZAJN - RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB

Rammstein Serbia Fanclub

Dobrodošli, na novi redizajniran Website Rammstein Serbia Fanclub-a! Dosta toga se promenilo u samom dizajnu sajta, ali i struktura je totalno izmenjena, naravno, trudili smo se da bude što bolji izgled, inovativnije, kao i jednostavnije za snalaženje svakog posetioca.

Takođe, jedna od novih opcija je i Rammstein Serbia Fanclub Gallery, gde u svakom trenutku možete pronaći veliki izbor fotografija grupe Rammstein. Tu je i naš poznati Rammstein Serbia Forum, gde, ako se niste registrovali, imate priliku da sa jednom veoma jednostavnom registracijom uđete na Forum, ukratko se predstavite i na taj način postanete član Rammstein Serbia Fanclub-a! Na Forumu Vas očekuje veliki broj informacija o samoj grupi, ali i mogućnost diskutovanja i druženja sa ostalim članovima Fanclub-a!

Na našem Website-u možete pronaći, takođe, najnovije vesti, tekstove pesama, kao i njihove prevode na Srpskom jeziku, ali i Multimedia deo, gde možete skinuti neke od aplikacija...

Još jednom Vam želimo dobrodošlicu i pozivamo Vas da budete uz prvi i jedini Rammstein Serbia Fanclub na ovim prostorima, gde možete saznati sve o grupi Rammstein, a mi ćemo se truditi da Vaš boravak na Forumu i Website-u obogatimo, što je moguće više, sa obimnim i interesantnim sadržajem!

Puno pozdrav...

Administracija
Rammstein Serbia Fanclub Community


LINK:» RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB FORUM » RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB

DATUM: 16.02.2011





« Nazad

Vrh ˆ