VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


"MADE IN GERMANY" VIDEO-TRAILER / RAMMSTEIN PHOTO CONTEST

MiG Trailer Novi Promo "Made In Germany" Video-Trailer-Spot snimaće se u Meksiku, sredinom maja meseca, pod organizacijom Rammstein Mexico Fanclub-a. Snimanje ovog spota obaviće se u nacionalnom parku "Desierto de los Leones". Ovaj park je zanimljiv po svom veoma karakterističnom pejzašu, sa starim kapelama i manastirima.
Menadžment Rammstein-a je ovaj projekat podržao i učestvovao u njegovom proširenju. Rammstein Serbia Fanclub je, takođe ovaj projekat podržao kao i ostali Rammstein Fanclub-ovi iz Južne Amerike, Evrope, Australije...
Zastava Rammstein Serbia Fanclub-a prikazaće se u novom Promo spotu "Made In Germany"!

Rammstein Photo ContestRammstein organizuje zvaničnu nagradnu igru za najbolje fotografije sa "Made In Germany 1995-2011" turneje. Rammstein Serbia Fanclub podržava ovu nagradnu igru, a možete osvojiti i vredne nagrade:

1. Nagrada
: Jedna uramljena live fotografija sa "Made In Germany" turneje i potpisana od strane benda, fotografa Olaf Heine-a, u A2 formatu, kao i poklon paket od 100 € za kupovinu u Rammstein Shop-u.
2. Nagrada: 1 x 100 € poklon paket za Rammstein Shop.
3. Nagrada 1 x 50 € poklon paket za Rammstein Shop.

Rok za nagradnu igru je do 10. maja. Najbolje fotografije kao i njihovi autori biće objavljeni nedelju dana kasnije. Više informacija o ovome na Rammstein Serbia Fanclub Forumu, a svoje fotografije za nagradnu igru možete poslati na Zvaničan Rammstein Community Forum. / Rammstein Photo Contest - Photo Copyright © Olaf Heine /
Pratite nas, postanite član Fanclub-a, saznajte sve novosti preko Rammstein Serbia Fanclub Foruma.

LINK: » RAMMSTEIN.COM » RAMMSTEIN MEXICO » RAMMSTEIN SERBIA FORUM
DATUM: 19.04.2012





« Nazad

Vrh ˆ