Special


Special
 
 

VESTI

ARHIVA

 


Rammstein Serbia Fanclub

Rammstein Serbia Facebook Rammstein Serbia Fanclub - Instagram Rammstein Serbia Fanclub - Youtube

Rammstein Serbia Website Statistics

free counters
 
 
 


RAMMSTEIN GROZNICA - BEOGRAD 2024! - RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB - WARM-UP PARTY @TRG REPUBLIKE 23. MAJ

RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB održao je veličanstveni Warm-Up party pred koncerte Rammstein-a u Beogradu na Trgu Republike u samom centru grada 23. Maja 2024.


trg

Rammstein Serbia Fanclub uz podršku SkyMusic Group i Efinity.rs, u okviru manifestacije BEOGRADSKI DANI PORODICE na Trgu Republike u centru grada Beograda velika RAMMSTEIN žurka pred prvi koncert benda na Ušću! Prisustvovalo je preko 4.000 ljudi! Pogledajte kako je to sve izgledalo na fotografijama i snimcima. Publika je imala priliku da se odlično provede i zagreje za koncerte benda Rammstein na Ušću 24. i 25. Maja.
Rammstein Serbia Fanclub je organizovao i DVA AFTERPARTY-ja nakon koncerata 24. i 25. Maja u klubu Vrtoglavica. Ukupno je prisustvovalo preko 600 ljudi! U nastavku takođe možete videti isečak sa ovog eventa.
Takođe, Rammstein Serbia Fanclub je organizovao i Beogradski Warm-Up party u Beogradu 3. Maja 2024. godine u klubu Zappa Baza. 100 vernih fanova je prisustvovalo ovom događaju i podelili smo vredne nagrade sretnim dobitnicima. U nastavku takođe možete videti fotografije i snimke.

RAMMSTEIN SERBIA FANCLUB WARM-UP PARTY - BEOGRAD @TRG REPUBLIKE 23. MAJ 2024.





Vrh ˆ